Velkommen til Grimstrup HundehotelSofie Klokker der har luftet i sommer har lavet en lille video, der beskriver pigernes oplevelser.

Følg linket her

Vi siger tusinde tak for videoen og for en hyggelig sommer.

 

Kandis og Basse holder godt øje med lille Fiona i det høje græs. Hun skulle jo nødigt blive helt væk!
Fiona og Basse - bedste venner deler gerne et par godbidder!!

Når vi lufter hunde i flok, afhænger det mere af temperament end af størrelse, hvem der kan følges ad. Vi lader ALDRIG 2 store hanner gå sammen med en eller flere tæver, for det er altså at bede om problemer, uanset hvor fredelige de to hanner er. Vi skal kende hundene godt, eller have meget sikre beskrivelser fra ejerne, før vi slipper hundene løs sammen. Ofte starter vi med at lade dem løbe frit i hver sin hundegård ved siden af hinanden, og når de så tager logrende kontakt gennem hegnet hele tiden, prøver vi forsigtigt at føre dem sammen. 

23.12.2010 med stemningsbilleder af julegæster
Glade hotelgæster på luftetur med Nina den 23.12 formiddag.
Efter en lang gåtur med vennerne får hundene en middagslur i den lune boks, og med de kuldegrader, der er lige nu, har vi kun kortvarigt åbne låger til udvendig løbegård. Til gengæld får alle hunde 4 lange lufteture hver dag, alene eller som her i hyggeligt samvær med andre rare hunde. Vi nyder at passe Jeres hunde, også i denne tid, og vi siger tak for lån af fotomodellerne!!

30.10.2010: 

Vi har stadig ledige bokse til jul og nytår. Nytårsaften herude foregår helt uden fyrværkeri, så selv de hunde, der er bange for skud eller fyrværkeri, kan få en rolig nat. Om eftermiddagen den 31.12 tilbyder vi hotelgæsterne leg sammen med hunde fra vores træningshold, hvor vi lader hundene lege sig trætte i grupper af passende størrelse og temperament. Så kontakt os, hvis du har brug for pasning af din hund i jul og/eller nytår!

 

14.08.2010: 

Vi har i løbet af sommeren hørt fra 3 hunde, der har været gæster her hos os, der efterfølgende har fået konstateret/haft symptomer på kennelhoste. Fakta om kennelhoste: Kennelhoste ved hunde kan sammenlignes i nogen grad med en forkølelse hos mennesker. Det er en blanding mellem forskellige virus og bakterier, der kan give sygdommen, og hundene kan få symptomer fra få hosteanfald i få dage til langvarig hoste, feber og ubehag, og kennelhoste kan sætte sig til lungebetændelse i enkelte tilfælde. Kennelhoste smitter ved vandbåren infektion. Det vil sige, at hvis en hund drikker af samme vandskål, som en hund med kennelhoste, kan den få sygdommen. Også ved kontakt, f.eks. fælles gåtur eller kontakt med nabohunden gennem tremmerne kan det smitte. Og vi, som passer hundene, kan have smitten på vores hænder, tøj, sko osv.

 

Vi har på Grimstrup Hundehotel lavet nogle forholdsregler og rutiner for at undgå, at hundene smitter hinanden både med kennelhoste og andre smitsomme sygdomme. Først og fremmest har vi mulighed for at isolere syge hunde i en anden bygning. Vi har ingen fælles vandskåle eller madskåle stående ude omkring, så hver hund har sin egen vand- og madskål. Skålene rengøres grundigt efter brug, og sættes nederst i stakken, sådan at vi er sikre på, at de når at tørre helt inden brug af en anden hund. Vi rengør både boksen inde og løbegården udenfor grundigt efter hver hund, og vi desinficerer med Virkon S efter hver hund. Dette sprayes på alle flader, ude og inde efter hver hund. Vi vasker hænderne hyppigt, og hvis vi engang har en syg hund, vil vi ved omgang med denne, have overtræksdragter og sko på, som smides ud efter hvert besøg hos den syge hund. 

 

Men - vi kan ikke leve med, at raske hunde bliver syge af at være her. Vi har en meget stor kontaktflade med hunde, både i kraft af pensionen, vores opdræt af Labrador og vores træning, både her hos os og Arne i DRK i Skjern. Udover den almindelige årlige vaccination af alle hunde, der enten går til træning, færdes i hundeskove eller er i pension af og til, og som vi også kræver bevis på her, som dækker en del af de bakterier og vira, der kan fremkalde kennelhoste, findes der en ekstra vaccination. Den ekstra vaccination foregår ved, at der dryppes en dråbe vaccine ind i hundens næsebor, og den påvirker derfor direkte på hundens slimhinder. Den giver yderligere gardering mod kennelhoste i op til 1 år. Denne vaccination koster 'meget lidt' (ca. 150 kr. hos vores dyrlæger), når den gives sammen med den almindelige vaccination. Vores egne 7 hunde er vaccineret med denne, og ingen af dem havde spor af ubehag efter vaccinationen. 150 kr. er et meget lille beløb i forhold til, hvad et akut dyrlægebesøg pga. kennelhoste/lungebetændelse koster, erfaringsmæssigt altid udenfor almindelig åbningstid eller ligefrem i weekenden!!

 

Vi anmoder derfor om, at alle hunde, der skal på besøg her hos os, får denne ekstra vaccine. Vi vil lige nu ikke stille direkte krav om det, men det vil vi formentlig gøre på et senere tidspunkt. Vi vil gerne understrege, at vi IKKE har oplevet, at der var syge hunde i pensionen, da de 3 tidligere nævnte hunde var på besøg her. De var her ikke engang på samme tidspunkt. Vi har altså i disse tilfælde ikke haft mulighed for at isolere nogle af hundene, da vi simpelthen ikke vidste, at vi havde smitte her på stedet. Og det er sket her i sommerens løb, hvor vi faktisk ikke troede, at kennelhoste var så stort et problem, da vi tidligere kun har hørt om det forår, efterår og vinter. 

 

Det er ikke muligt eller egentlig rigtigt at isolere sin hund helt fra samvær med andre hunde, da hunden jo altså er et flokdyr og naturligt vil opsøge eller ønske kontakt med artsfæller, og fordelene ved en hund, der er velsocialiseret på andre hund er langt større, end ulemperne ved evt. at kunne få sin hund smittet med bl.a. kennelhoste. Men smittetrykket i en pension er naturligvis større end det er derhjemme. Og vi synes, det er en lille omkostning ekstra, at man ved næste besøg hos sin dyrlæge får hunden vaccineret i næsen mod kennelhoste. Vi vil derfor på det kraftigste anbefale alle hundeejere om at gøre det, og på et eller andet tidspunkt i løbet af det næste år vil vi stille det som et krav til alle de hunde, der kommer på besøg hos os! Vi håber på forståelse for dette!  

 

21.07.2010: 

Vi har nu oplevet nogle gange, at folk kommer og henter deres hund dagen før, det var aftalt. Hvis man f.eks. er kommet tidligere hjem fra en ferie end planlagt. Det er selvfølgelig helt okay, og det ville vi da også selv gøre, men når boksen her i højsæsonen er reserveret til en bestemt dato, så betyder det, at vi ikke har udlejet boksen til anden side, og vi vil derfor fremover fastholde, at man skal betale for de dage, man har reserveret. Undtagelsen for denne regel er, hvis opholdet aflyses eller afkortes pga. sygdom eller lignende. Vi håber på forståelse for, at vi med en nybygget hundepension i højsæsonen er nødt til at have de indtægter i hver boks, som var bestilt og planlagt efter, da vi ellers ville have kunnet leje boksen ud til andre. Mange har gået forgæves allerede her i sommer, fordi vi fik 'udsolgt' hurtigt efter åbningen, så derfor er det reelt mistet indtægt, hvis en hund hentes før tiden og ikke betales for hele perioden.

 

19.07.2010:

Nu kan vi mærke det er højsæson. Der er hunde i alle bokse, og dagen går med at lufte hunde, lege med hunde, fodre hunde, ja vi er nærmest "gået i hundene". Vi har taget en række billeder og lagt på siden billeder.

 • Dagen starter med, at hundene vækkes og morgennusses klokken ca. 7, og så kommer de en ad gangen ud på en kort luftetur før morgenmaden. 

 • Så er der åbningstid for afsendelse og modtagelse af nye hunde fra 8.00 til 9.30. 

 • En halv times ro på, så hundene kan nå at stresse ned, når der er kommet nye hunde i naboboksene. 

 • Klokken ca. 10 starter dagens første store luftetur, hvor halvdelen af hundene får en tur i skoven, mens den anden halvdel får tur ud i engen, evt. ned til åen, hvis der er meget varmt. 

 • Der skal gøres rent efter hunde, der er rejst, så boks og løbegård er ren og indbydende til den næste gæst. 

 • Hunde med lang pels, som skal være hos os mere end 1 uge, bliver børstet af Sonja mindst 1 gang om ugen. 

 • Så har vi indført en autoriseret "siesta" fra 12 til 14.30, som efterfølges af en kop eftermiddagskaffe. Hundene sover også i denne periode, eller enkelte hygger sig med en tyggeting af oksehud eller en 'bacon-gnawler.

 • Klokken ca. 15 starter vi med dagens anden lange luftetur. Så får de hunde, der var i skoven om formiddagen en tur i engen og omvendt. 

 • På de rigtigt varme dage, overbruser vi de hunde, der kan lide det, og vi kommer isterninger i deres vand og fryser små 'iskager' i muffinforme med opblødt hundemad. 

 • Hunde der på lufteturene har vist interesse for at lege med hinanden, kan få ½ times overvåget leg i en af de store indhegninger, og de mest energiske kan få lov at spæne lidt rundt for sig selv eller spille bold med en af vores unge hundeluftere. Vi er altid sammen med hundene hele eftermiddagen, så vi får god kontakt med hver enkelt hund. Holder vi selv en is eller sodavand/kaffepause, tager alle en hund ud af boksen imens, så den kan få lidt samvær og hygge med os.

 • Fra klokken 16.00 til 17.30 modtager og afleverer vi igen hunde, samtidig med at vi lufter færdigt og rengør bokse efter hunde, der er hentet. 

 • Klokken ca. 18 fodrer vi hundene, før vi selv spiser aftensmad og ser dagens nyheder. Sidste luftetur får de mellem klokken 20 og 21 før vi putter for natten.

Så alt i alt en travl men også spændende og givende hverdag, hvor vi har mulighed for at beskæftige os med det, der interesserer os, nemlig hunde. I løbet af en dag har vi mange sjove oplevelser, da der ikke er 2 hunde der er ens! De har alle hver deres særkende, nogle er søde og føjelige og kunne ikke drømme om at gøre andet, end det vi beder dem om, mens andre benytter enhver lejlighed til at prøve grænser af og lave numre med os. Men når først vi lærer den enkelte hund lidt bedre at kende, kan vi også finde meningsfyldt beskæftigelse til dem alle. Vi bruger masser af godbidder og opmuntring af hundene, de får masser af ros og ikke så mange NEJ-er eller skæld ud. Sådan arbejder vi med vores egne hunde, og vi er af den faste overbevisning, at hvis hunden ikke gør det, vi beder den om, så er det i 99 ud af 100 tilfælde kun fordi, den ikke forstod, hvad vi ville.

Vi synes selv, at vi er i stand til at give hundene et indholdsrigt ophold, med de naturlige begrænsninger det indebærer, at der skal tages individuelle hensyn, og at vi for hundenes egen skyld er nødt til at have dem i boks og løbegård en stor del af dagen. Vi skal ind i mellem minde hinanden om, at en hund helst skal have ca. 16 timeres hvile i døgnet.

13.06.2010:

Nu er Grimstrup Hundehotel åbnet, og vi siger 1000 tak til alle, der kom til vores åbningsreception. Vejret var dejligt, selskabet endnu bedre og små og store hunde futtede rundt mellem hinanden og hyggede sig. Hverdagen er nu så småt ved at indfinde sig, og vi har allerede haft rigtig mange dejlige hunde på ferie eller weekend herude. En overraskelse for os har været, at der er meget lidt gøen og gjæffen fra pensionen. Når vi er derovre for at fodre eller lufte eller gøre rent og nusse hunde, gør de alle sammen - sådan en slags 'også mig, husk mig' gøen, men i løbet af dagen og om aftenen og natten er der roligt og fredeligt derovre. Nye hunde kalder evt. på deres ejere 10-15 minutter, men så affinder de sig med situationen og er bare glade, når vi kommer og lufter eller fodrer eller putter til nat. Det er dejligt at opleve roen i alle boksene, når de har været på aftentur, har spist aftensmad og bliver puttet. Vi havde forestillet os, at de ville gø noget af hinanden eller kalde på os meget af tiden, men det gør de ikke. Kun når der kommer nye hunde eller andet, der lige giver en kort forstyrrelse af roen. Rigtigt dejligt at opdage for os!

Der er nu næsten fyldt op i ugerne 29, 30 og 31, men dog enkelte mulige dage i træk stadigvæk, så vent ikke med at kontakte os vedr. sommerferiepasning!) eller andre planlagte rejser uden hund på tlf.: 9787 5908 eller via mail: mail@vipasserdinhund.dk

Hjemmesiden er under opbygning, så følg lidt med de næste måneder, og så snart vi har noget at vise frem, inviterer vi alle interesserede til en lille åbningsreception og en snak om hunde og pasning her hos os. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak, og vil du gerne møde os og se stedet inden ferien, kan vi altid aftale en tid til et besøg. 

Vi glæder os til at se Jer, ikke mindst Jer med 4 ben!

 

Grimstrup hundehotel ligger i naturskønne omgivelser tæt ved Hover å, 10 minutters kørsel nord for Ringkøbing. Ejendommen ligger på en lukket vej med kun 2 andre huse, så trafikken er yderst sparsom. Det betyder, at gæsterne ikke hele tiden bliver forstyrrede eller ophidsede over lyden af biler. Der er mere end 500m. til nærmeste nabo.

Hundepensionen er placeret lige under vores soveværelsesvindue, så vi også om natten kan høre, hvis der sker noget med en af vores gæster. Udover opvarmede bokse har alle gæster sin egen udendørs løbegård, hvor man kan være ugenert af naboer, til rådighed.

Vi har egen skov, hvor vi flere gange dagligt lufter hundene. Derudover bliver der inden sommerferien lavet flere store indhegninger, hvor hundene alene eller, efter aftale med dig, sammen med andre, kan få lov til at løbe frit rundt og lege.

Vandhunde får på varme dage tilbud om ture til åen, vandlege med os og andre ligesindede, og for de mere forsigtige tilbyder vi næselege og evt. lette agility øvelser som adspredelse.

Hvis man er vant til at være familiehund og leve tæt sammen med en familie, så får man let "pensionskuller", i sær ved lidt længere ophold, derfor vil vi, hvis det er i orden med dig, gerne have mulighed for at tage din hund med til stranden, til byen eller et andet sted hen for at opleve lidt andet end hotellet.

 

 

Grimstrup Hundehotel
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

 

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@vipasserdinhund.dk