Velkommen til Grimstrup Hundehotel
Hjemme er bedst for alle hunde - men vi er næstbedst for mange af dem.
21.12.2018

Med dette billede af dagens julegæster ønsker vi alle kunder en rigtig glædelig jul og et godt nytår. I disse tider, hvor racismen florerer blandt de 2-benede, har vi lyst til at vise Jer, at vores 4-benede bedste venner heldigvis er helt fri for den slags. Race, størrelse, farve, pelstype er så aldeles ligegyldigt herude. Den store Mastif, Balder, har fundet en soulmate i lille Parson Jack Russel King, og da både Balder og King og den lyse labrador, Dolly, kommer hver gang, vi kalder, går de uden snor. Det giver dem for alvor mulighed for at lege sammen, og de elsker det. Bella i snor er en Lhaso Apso, og hun er stadig i snor, da hun er en yderst selvstændig, og gerne går sine helt egne veje.

2018 blev året, hvor vi sparede alle annonceringer væk. Hunde og hundeejere mødes ofte i hundeskove i nærområdet, og heldigvis omtaler mange af vores gæsters familier os meget positivt, så vi har ikke oplevet nedgang i antallet af hunde. 1000 tak for den bedste reklame, man overhovedet kan få. Fra alle Jer, som betror os det bedste I har, og vi tager vores 'arbejde' meget alvorligt. Ingen hund skal nogensinde havde det skidt på vores matrikel!

Enkelte ledige pladser i Nytåret stadigvæk, så ring til os, hvis Jeres hund bliver bange, når fyrværkeriet må skydes af den 27.12. Her er der fred og ro, gode venner og 5 personer til at sørge for aktiviteter, gåture, lege og pasning hele dagen den 31.12. Vi er aldrig mere end 20 meter væk fra dem, og vi hører også om natten, hvis nogen bliver kede af det.

Af hjertet tak og glædelig jul og godt fredfyldt nytår til alle.

 


Sofie Klokker har lavet en lille video, der beskriver pigernes oplevelser.

Følg linket her

Vi siger tusinde tak for videoen og for en hyggelig sommer.

 

Kandis og Basse holder godt øje med lille Fiona i det høje græs. Hun skulle jo nødigt blive helt væk!
Fiona og Basse - bedste venner deler gerne et par godbidder!!

Når vi lufter hunde i flok, afhænger det mere af temperament end af størrelse, hvem der kan følges ad. Vi lader ALDRIG 2 store hanner gå sammen med en eller flere tæver, for det er altså at bede om problemer, uanset hvor fredelige de to hanner er. Vi skal kende hundene godt, eller have meget sikre beskrivelser fra ejerne, før vi slipper hundene løs sammen. Ofte starter vi med at lade dem løbe frit i hver sin hundegård ved siden af hinanden, og når de så tager logrende kontakt gennem hegnet hele tiden, prøver vi forsigtigt at føre dem sammen. 

Stemningsbilleder af julegæster
Glade hotelgæster på luftetur med Nina
Efter en lang gåtur med vennerne får hundene en middagslur i den lune boks, og med de kuldegrader, der er lige nu, har vi kun kortvarigt åbne låger til udvendig løbegård. Til gengæld får alle hunde 4 lange lufteture hver dag, alene eller som her i hyggeligt samvær med andre rare hunde. Vi nyder at passe Jeres hunde, også i denne tid, og vi siger tak for lån af fotomodellerne!!